Tammervuokra LVV tiedot

Tammervuokra LVV on Pirkanmaalainen osakeyhtiö (Wergo Oy) joka välittää vuokra-asuntoja sekä liiketiloja asiakkaidensa lukuun Tampereella ja lähikunnissa. Yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Jaakko Salmijärvi.

Tammervuokran synty

Jaakko Salmijärvi

Vuonna 2006 hankin ensimmäisen sijoitusasunnon tarkoituksena sijoittaa oman asunnon myynnistä käteen jääneet rahat jotta niitä ei tulisi kulutettua hiljalleen kaikenlaiseen joutavaan. Vuosien kuluessa asuntoja on kertynyt jonkin verran lisää ja samalla on kertynyt kokemusta vuokralaisten valinnasta sekä sopimusten tekemisestä molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Itse pidän tärkeänä että asiat hoidetaan reilusti vuokralaisen suuntaan joten Hyvä vuokratapa -julkaisu on tullut vuosien varrella hyvinkin tutuksi. Kuulun myös Suomen vuokranantajat Ry:seen.

Vuonna 2018 osallistuin Kauppakamarin järjestämään vuokravälittäjäkokeeseen jonka läpäisin heti ensimmäisellä yrittämällä. yritystoimintaa vuodesta 2005 asti harjoittaneena päätinkin alkaa jakaa osaamistani vuokra-asioissa välittäjätoiminnan puitteissa ja näin syntyi Tammervuokra LVV.

Toivotankin kaikki uudet asiakkaat tervetulleeksi tarjoamaan asuntoja ja toisaalta etsimään tarjotuista asunnoista itselle sopivaa kotia.

-Jaakko Salmijärvi